Madwalk 2018: Το νέο look του Θοδωρή Μαραντίνη που ξετρέλανε την Σίσσυ Χρηστίδου! [pics,vid]

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά το μεγαλύτερο πάρτι που συνδυάζει μόδα και μουσική! Το MadWalk by Serkova ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, ενώ στη σκηνή εμφανίστηκαν μερικοί από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες. Γνωστοί σχεδιαστές συνεργάστηκαν με αγαπημένους τραγουδιστές φέρνοντας ξανά την ελληνική μόδα στην πρώτη γραμμή.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν για το κοινό ήταν και ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος συνεργάστηκε με την Ανδριάννα Μπάμπαλη για το The ΜΙΝΙ Design Lab! Αυτό, όμως, που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το ανανεωμένο look του αγαπημένου καλλιτέχνη, ο οποίος αποφάσισε να έρθει στα MadWalk με… γκρι μαλλί!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης εμφανίστηκε με πιο γκρίζο look, κάνοντας, μάλιστα, πλάκα ότι ο λόγος που το έκανε ήταν για να δει πως θα είναι όταν γεράσει! Φυσικά, στο πλευρό του βρισκόταν και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία δεν χάνει καμία εμφάνιση του συζύγου της. Το αγαπημένο ζευγάρι πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, ενώ στη συνέχεια ο Θοδωρής μας μίλησε για την επερχόμενη εμφάνισή του… δείχνοντάς μας το ανανεωμένο του look!

Δες τα στιγμιότυπα:

Δες βίντεο από την εμφάνιση του Θοδωρή στο stage:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη

Read More

And More