Madwalk 2019: Η Καλομοίρα ως άλλη… Ariana Grande ξεσήκωσε τους πάντες με το act της! (video)

To MadWalk 2019 – The Fashion Music Project επέστρεψε για 9η συνεχόμενη χρονιά και ένωσε σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event τη μόδα με τη μουσική. Η φετινή διοργάνωση έλαβε χώρα τη Δευτέρα 1η Απριλίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας και ήταν αφιερωμένη στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Στο εντυπωσιακό σκηνικό που δημιουργήθηκε, φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού ένα συμφωνικό σύνολο υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Ζαχαρίου, όπου συνόδευσε τα ξεχωριστά διασκευασμένα τραγούδια που παρουσιάστηκαν από δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες μαζί με πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brand.

Μεταξύ άλλων, στο stage ανέβηκε η Καλομοίρα, η οποία ταξίδεψε από την Αμερική ειδικά για το Madwalk. Φέτος, η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε να εμφανιστεί ως άλλη… Ariana Grande, ερμηνεύοντας το τραγούδι της pop star “No Tears Left to Cry“. Παρουσιάζοντας ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να αποσπάσει το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Δες το βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το TLIFE:

Read More

And More