Μadwalk: Η Ελένη Φουρέιρα “έκοψε” τις ανάσες με την εκρηκτική της εμφάνιση

Μέσα από τη συχνότητα του Mega προβλήθηκε το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, με παρουσιάστρια την πάντα λαμπερή Βίκυ Καγιά.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό που στήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event όπου η μόδα συναντήθηκε με τη μουσική, παρουσιάστηκαν μια σειρά από μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις κι ανατροπές από δημοφιλείς καλλιτέχνες μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών.

Το πιο hot ίσως όνομα της βραδιάς δεν ήταν ήταν άλλο από την Ελένη Φουρέιρα η οποία για ακόμη μια φορά κατάφερε με την εμφάνισή της να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανέβηκε στο stage φορώντας μερικές couture δημιουργίες της Celia Kritharioti. 

Η πάντα εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε το catwalk της κορυφαίας Ελληνίδας σχεδιάστριας τραγουδώντας και χορεύοντας το «Light It Up» το πρόσφατο διεθνές hit της που κυκλοφόρησε από την Panik Records,  και ανεβάζοντας κυριολεκτικά τη θερμοκρασία στα ύψη.

Read More

And More