Μάγδα Πένσου – Δημήτρης Αποστόλου: Όλη η αλήθεια για τις προσπάθειες επανασύνδεσης!

Η Μάγδα Πένσου δεν μασάει ποτέ τα λόγια της και μιλάει πάντα από καρδιάς. Αυτήν τη φορά μίλησε για όλους και για όλα στα Παραπολιτικά και την Σάσα Σταμάτη και παραδέχθηκε ότι εκείνη και ο Δημήτρης Αποστόλου κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης. Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της παράστασης “Θησαυρός” αποκάλυψε τι είπε στα παιδιά της όταν αποφάσισε να πάνε στη Βέροια, ενώ μίλησε και για το πώς είναι τώρα η ζωή της.

Μένεις στη Βέροια; Πώς το αποφάσισες; Θα επιστρέψεις στην Αθήνα;

Έφυγα τον Ιούνιο και μένω εκεί με τα δύο παιδιά που έχουμε με τον Δημήτρη. Έγινε ενστικτωδώς. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου εκεί. Στη Βέροια δουλεύω, είμαι δασκάλα σε θεατρικά εργαστήρια ενηλίκων. Παράλληλα, έχουμε οργανώσει και ένα μουσικό συγκρότημα και ξεκινάμε live εμφανίσεις. Θέλω να επιστρέψω στην Αθήνα. Το πιο πιθανό είναι να συμβεί το καλοκαίρι, γιατί θέλω να τελειώσει αυτή η χρονιά. Να τελειώσει ο γιος μου την Α’ Δημοτικού και να κλείσει και ο κύκλος με τους μαθητές μου εκεί.

Με τον Δημήτρη Αποστόλου τι συμβαίνει; Έχετε χωρίσει οριστικά;

Όπως έχει πει και ο Δημήτρης, ζούμε χωριστά. Οι καρδιές μας όμως δεν είναι χωρισμένες. Τον Δημήτρη τον αγαπώ, είμαι ερωτευμένη μαζί του και ελπίζω να έρθουν έτσι τα πράγματα που να μπορούμε να είμαστε ξανά μαζί. Είναι πολύ δύσκολο να φύγει αυτός ο άνθρωπος από τη ζωή μου τελικά. Γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης, δεν θέλω να σου πω ψέματα.

Στα παιδιά τι είπες όταν φύγατε;

Στον μικρό δεν είπα τίποτα. Στον μεγάλο κάπου εκεί μέσα στο καλοκαίρι τού είπα: «Τον μπαμπά τον αγαπάω πολύ, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Θα τον αγαπάμε πάντα, ακόμα και αν δεν είμαστε μαζί του. Σε αγαπάμε, είσαι το παιδί μας, σε λατρεύουμε και θα κάνουμε τα καλύτερα για σένα» και μου είπε: «Εντάξει». Αλλά τώρα μου λέει: «Μαμά, θέλω να ξαναπαντρευτείς τον μπαμπά και να μου κάνεις και μια αδερφούλα».

Φωτ.: ΗΛ. ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

Read More

And More