Μάγεψε το κοινό η Zaz – Μίλησε στα ελληνικά και γέμισε χρώματα τον Λυκαβηττό! Video

Ήρθε και μάγεψε το ελληνικό κοινό η Zaz! Η γνωστή ερμηνεύτρια ταξίδεψε από την Πόλη του Φωτός στην Αθήνα και βρέθηκε χθες στο θέατρο του Λυκαβηττού, για μια μοναδική συναυλία που κέρδισε μικρούς και μεγάλους.

Από νωρίς το θέατρο πλημμύρισε από κόσμο και πολλά μικρά παιδιά. Όλοι περίμεναν να δουν την αγαπημένη τους ερμηνεύτρια και να τραγουδήσουν μαζί της το περιβόητο “Je veux”, με το οποίο άλλωστε έγινε και γνωστή στη χώρα μας.

Με bohemian look, δυο μεγάλες πλεξούδες και πολύ τρέλα η Zaz ανέβηκε στη σκηνή λίγο πριν τις 10 το βράδυ και το χειροκρότημα του κοινού ξεκίνησε και δεν είχε σταματημό. Το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε live ήταν το “On ira”, με τους θαυμαστές της να τραγουδούν δυνατά μαζί της, ενώ ακολούθησαν και άλλες επιτυχίες της και τραγούδια της Edith Piaf, όπως το “La vie en rose”.

H Zaz μιλά ελληνικά…

Αυτό που έκανε εντύπωση ασφαλώς ήταν και η προσπάθειά της να μιλήσει στα ελληνικά. Με φράσεις όπως “Τραγουδήστε”, “Χορέψτε” και “Πιο δυνατά” κατάφερε να παρασύρει το κοινό στους ρυθμούς της και να τους κάνει όλους να ταξιδέψουν με την μουσική της. Στην εισαγωγή κάποιον τραγουδιών της, μάλιστα, προσπάθησε να πει και ολόκληρες φράσεις στα ελληνικά, δείχνοντας πως ήρθε πολύ διαβασμένη στη συναυλία.

Εκτός από τα ελληνικά της, όμως, η Zaz έδειξε το πόσο ταλαντούχα είναι τραγουδώντας ακαπέλα μαζί με το κοινό, μπερδεύοντας την jazz μουσική με τις τσιγγάνικες επιρροές της, αυθεντικό chanson και τις σύγχρονες pop αναφορές της και μετατρέποντας τη φωνή της σε μουσικό όργανο, όπως την έχουμε δει να κάνει στο τραγούδι “Je veux”.

Η Zaz τραγουδά το “Je veux”:

Highlight της βραδιάς ήταν το μπλε φόντο με τα δεκάδες λαμπερά αστέρια που συνόδευε τις τρυφερές μπαλάντες που ερμήνευσε. Την ίδια στιγμή, το κέφι, η ζωντάνια και η αγάπη της για το τραγούδι κατέκτησαν και τους πιο απαιτητικούς θεατές που δεν έφυγαν από τη θέση τους και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, κάνοντας την ερμηνεύτρια μετά την πρώτη υπόκλιση μπροστά στο κοινό, να ξαναβγεί στη σκηνή για δυο ακόμη τραγούδια.

Στην έναρξη της συναυλίας:

Τέλος, τη βραδιά άνοιξε η Μαριέττα Φαφούτη που “ζέστανε” το κοινό με τη φωνή της και μας παρέσυρε με Kookoobadi Nights, μαζί με την 8μελή μπάντα της.

Δες φωτογραφίες:

H Zaz στη σκηνή…

Μαριέττα Φαφούτη

Read More

And More