Μάγιε Μασκ: Ποια είναι η 75χρονη μητέρα του Έλον Μασκ που επισκέφτηκε τη Σαντορίνη – To modeling και το σκληρό διαζύγιο

Στην Ελλάδα η Μάγιε Μασκ, η οποία βρέθηκε στη Σαντορίνη, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, συνοδευόμενη από οκτώ σωματοφύλακες.

Η μητέρα του Έλον Μασκ επισκέφτηκε τη χώρα μας για την προγραμματισμένη της ομιλία στο Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού, με τη διδάκτωρ διαιτολογίας να παρευρίσκεται ως επίτιμη προσκεκλημένη.

Η Μάγιε Μασκ συζήτησε με την δημοσιογράφο και διευθύνουσα σύμβουλο της διοργανώτριας εταιρείας Έλλη Σπυροπούλου. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το δύσκολο διαζύγιο που πήρε από τον σύζυγό της Έρολ Μασκ, καθώς ο πρώην σύζυγός της διεκδικούσε την κηδεμονία των παιδιών τους χαρακτηρίζοντάς τη «κακή μητέρα».

Δες βίντεο από το Mykonos Live Tv:

Η Μάγιε Μασκ ολοκλήρωσε την επίσκεψή στη στη Σαντορίνη δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το εντυπωσιακό τοπίο που απόλαυσε…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maye Musk (@mayemusk)

Μαγιε Μασκ – Το πολυσυζητημένο εξώφυλλο στο Sports Illustrated

Είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και πολυσυζητημένες γυναίκες στον κόσμο. Πολυτάλαντη και γιαγιά 12 εγγονιών, που διανύει την όγδοη δεκαετία της ζωής της, δεν πτοείται από το πέρασμα του χρόνου και εντυπωσιάζει με το μοναδικό στιλ της.

Η Μάγιε Μασκ είχε βρεθεί στην κορυφή των παγκόσμιων ειδήσεων μετά την φωτογράφισή της για το εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated.

Η 75χρονη μητέρα του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ φορώντας ένα κομψό ολόσωμο μαγιό με βολάν σε πορτοκαλί και μπεζ αποχρώσεις, πόζαρε απελευθερωμένη και άκρως γοητευτική για λογαριασμό του εξωφύλλου στο Sports Illustrated.

«Η πρώτη μου αντίδραση όταν μου πρότειναν αυτή τη συνεργασία, ήταν ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ κάτι τέτοιο» ανέφερε στην αρχή το 74χρονο μοντέλο, επισημαίνοντας στη συνέχεια «πιστεύω ότι θα κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται πιο άνετα στα εβδομήντα τους όταν κολυμπούν, καθώς και τις γυναίκες στα είκοσι και τα τριάντα τους».

Ο λόγος που δέχτηκε να φωτογραφηθεί με μαγιό σε αυτή την ηλικία, είναι γιατί πιστεύει ότι οι γυναίκες πλέον πρέπει να αγκαλιάσουν τις «ατέλειες» τους, σφυρίζοντας αδιάφορα για το τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνες. «Όταν οι γυναίκες πηγαίνουν στην παραλία, είμαστε κάπως ντροπαλές με το σώμα μας, αλλά οι άντρες περπατούν, φαίνονται τρομεροί και δεν τους νοιάζει. Νομίζω ότι δεν πρέπει να μας νοιάζει τόσο πολύ!» τόνισε μεταξύ άλλων.

Ποια είναι η Μάγιε Μασκ

Η Μάγιε Χάλντεμαν, όπου είναι το κανονικό της όνομα, γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 1948 στον Καναδά. Η ίδια ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία και συγκεκριμένα από τα 15 της να ασχολείται επαγγελματικά με το modeling και μέχρι σήμερα έχει εργαστεί σε δεκάδες διάσημους οίκους μόδας.

 

Aπέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαιτολογία από το Πανεπιστήμιο του Orange Free State στη Νότια Αφρική ενώ λίγα χρόνια μετά πήρα άλλο ένα μεταπτυχιακό στη διατροφική επιστήμη από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο.

Σε ηλικία 23 ετών απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον μεγιστάνα της τεχνολογίας Έλον Μασκ. Στη συνέχεια έκανε τον Κίμπαλ, μεγιστάνα σήμερα στο χώρο των βιολογικών τροφίμων και την κόρη της, Τόσκα, η οποία είναι παραγωγός ταινιών και σκηνοθέτης. Ονόμασε τον Έλον από τον Αμερικανό παππού της, Τζον Έλον Χάλντεμαν

Το 1970 η Μάγιε Μάσκ παντρεύτηκε τον Έρολ Μασκ. Οι δυο τους πήγαν στο γυμνάσιο μαζί, σύμφωνα με το πιο πρόσφατο βιβλίο της, «A Woman Makes A Plan». Η σχέση τους οδηγήθηκε στον χωρισμό πολύ γρήγορα, ενώ η ίδια η Μάγιε είχε περιγράψει τη σχέση του ως καταχρηστική.

Η Μάγιε Μάσκ με τον σύζυγό της, Έρολ Μασκ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμου το 1979. Η Μάγιε μετακόμισε στον Καναδά. Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν δύσκολα. Έμενε με τα τρία της παιδιά σ΄ένα διαμέρισμα στο Τορόντο, στο νοίκι, και εκεί εργάστηκε ως διαιτολόγος δημιουργώντας τη δική της επιχείρηση. Δεν εγκατέλειψε όμως ποτέ το μόντελινγκ. Παράλληλα έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά διαφημιστικά αλλά και σε βίντεο κλιπ.

«Δούλευα σε όλη την διάρκεια της ζωής μου ως μητέρα και άφηνα τα παιδιά μου να με ακολουθούν και να παρακολουθούν την μητέρα τους ως εργαζόμενη, τα ενθάρρυνα να ακολουθούν το πάθος τους και να βοηθάνε τους ανθρώπους.»

Σήμερα, στα 75 της χρόνια, ζει στην Καλιφόρνια, κοντά στα τρία παιδιά της και τα δώδεκα εγγόνια της. Περνά πολύ χρόνο στο Instagram και όπως έχει δηλώσει η ίδια, η καριέρα της στο modeling εκτοξεύθηκε όταν σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της.

Σχετικά με το modeling στην όγδοη πλέον δεκαετία της ζωής της, η Μάγιε Μασκ πιστεύει ότι η επιλογή της έχει κίνητρο και ουσία. «Οι σχεδιαστές θέλουν να δείξουν ότι υπάρχει ποικιλομορφία και ότι εκτιμούν τις μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες. Και γιατί όχι; Όλοι έχουν μια μαμά και μια γιαγιά», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δες επίσης: Elon Musk: Ποιος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου που αγόρασε το twitter – Τα παιδιά, η περιουσία και οι γυναίκες

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164