Μάγισσες της Σμύρνης: Η βραδινή έξοδος των ηθοποιών της πετυχημένης παράστασης! [pics]

Πριν μερικές μέρες έκανε πρεμιέρα η θεατρική παράσταση “Μάγισσες της Σμύρνης”. Το θέατρο “Παλλάς” είναι συνεχώς sold out, αφού η καταπληκτική παράσταση από το ομώνυμο βιβλίο της Μάρας Μειμαρίδη έχει αγαπηθεί από τον κόσμο όσο καμία άλλη. Σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν το υποκριτικό τους ταλέντο και προσφέρουν στο κοινό ένα μοναδικό θέαμα. Η Μαρία Καβογιάννη στον ρόλο της Ευθαλίας και η Σμαράγδα Καρύδη στον ρόλο της Κατίνας κάνουν τα μαγικά τους και ενθουσιάζουν με την εξαιρετική ερμηνεία τους.

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης έχουν τρομερή χημεία μεταξύ τους και αυτό φαίνεται στην σκηνή. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Μαρία Καβογιάννη, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Ηλίας Μελέτης και η Ευγενία Σαμαρά μέσα από τις καταπληκτικές μεταμορφώσεις τους και υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Σταμάτη Φασουλή μας ταξιδεύουν στα παράλια της Σμύρνης 130 χρόνια πίσω.

Τους ηθοποιούς της “Μάγισσας της Σμύρνης” να γευματίζουν, συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός στο εστιατόριο της Μαρίας Εκμετσίογλου  “Μaria’s Restaurant”. Οι πρωταγωνιστές της παράστασης όταν βρίσκουν ελεύθερο χρόνο διασκεδάζουν μαζί εκτός θεάτρου και απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Μαρία Καβογιάννη

Ευγενία Σαμαρά, Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Εκμετσίογλου

Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Σταμάτης Φασουλής, Μαρία Καβογιάννη, Μέμος Μπεγνής

Σμαράγδα Καρύδη

Ντένη Βαχλιώτη, Μέμος Μπεγνής, Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Ηλίας Μελέτης,Μαρία Εκμετσίογλου

Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Μάρα Μειμαρίδη, Νικολέτα Βλαβιανού, Μαρία Καβογιάννη, Σμαράγδα Καρύδη

 

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More