Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Πίνει γυμνή τον καφέ της στο μπαλκόνι! [pic]

Είναι σέξι και το ξέρει! Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου πίνει τον τελευταίο καφέ με θεά τη θάλασσα αφού οι διακοπές της τελειώνουν και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ραδιόφωνο που τόσο αγαπάει αλλά και στις υπόλοιπες υποχρεώσεις της! Η γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός αποφάσισε να ταράξει το Instagram αφού αυτόν τον καφέ, τον ήπιε στο μπαλκόνι, κοιτώντας τη θάλσσα και εντελώς γυμνή!

Όπως ήταν λογικό οι διαδικτυακοί της φίλοι αναστατώθηκαν και έσπευσαν να της κάνουν κοπλιμέντα! Η Μάγκυ έχει ένα υπέροχο κορμί και όσο περνούν τα χρόνια καταφέρνει να το διατηρεί όμορφο και σφριγηλό!

Πρωινο Καφεδακι στο μπαλκόνι με τη μαγική θεα‼️Δεν έχω καλύτερο‼️Ελλαδαρα σε αγαπώ‼️Μια απο τις ωραιότερες χώρες στο κόσμο‼️όπου κ να βρίσκεσαι όπου κ να μένεις ειναι μαγικά‼️️Αυτο που βλέπω σήμερα ειναι σίγουρα μια εικόνα που θα έχω στο μυαλό μου στις απογευματινές μας Εκπομπες‼️Ξεκινάμε στον @music89.2 την άλλη βδομαδα‼️και σας έχω κάτι ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ ΟΤΙ πρέπει για την καυτή μας επιστροφή κ επάνοδο‼️θα ειναι ένα υπεροχο φθινόπωρο‼️Τα Φιλια κ την αγάπη μου σε όλους ‼️ I #capture all this #beauty ‼️#greecebygreeks #summeringreece #september is #summer in #greece #summervibes #allyearlong #deepblue #morningcoffee #goodmorning #coffeetime #coffee #balcony #view

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) στις