Μαίνεται η κόντρα Βαρδινογιάννη – Αλιμόνου! Όλα όσα έγιναν στο τελευταίο δικαστήριο

Η Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένα πρόσωπα. Το 2009 έρχεται στη ζωή η κόρη του ζευγαριού, η οποία επισφράγισε την ευτυχία τους, ενώ τέσσερα χρόνια μετά, η οικογένειά τους μεγάλωσε με τον ερχομό των τρίδυμων παιδιών τους. Το ζευγάρι μπορεί να μην απασχόλησε τα Μέσα με την προσωπική του ζωή, αφού ήθελε να κρατήσει την οικογένειά του μακριά από τη δημοσιότητα, όμως το έκανε με το πολύκροτο διαζύγιό του.

Τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού δεν άργησαν να φανούν και  και το 2017 έδωσαν την πρώτη μάχη στα δικαστήρια, προκειμένου να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Μήλον της έριδος στη δικαστική διαμάχη που άρχισε τότε αποτέλεσε η επιμέλεια των παιδιών τους, αλλά και το ύψος της διατροφής που καταβάλλει ο επιχειρηματίας.

Η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού βρίσκεται στην κορύφωσή της, καθώς το δικαστήριο εξέτασε τις δύο αντίθετες αγωγές διαζυγίου του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού. Στη δικαστική αίθουσα ακούστηκαν οι μαρτυρίες της θείας της Τζίνας Αλιμόνου κι ενός φίλου του Παύλου Βαρδινογιάννη. Η αρχή της ρήξης της σχέσης του ζευγαριού ήρθε όταν ο επιχειρηματίας πήρε την απόφαση να μετακομίσει η οικογένεια στην Αμερική.

Δες το βίντεο:

Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί τελικά μεταξύ της διαμάχης τους…

Read More

Read More