Μαίρη Κατράντζου – Μάριος Πολίτης: Το TLIFE στη βάφτιση του γιου τους – Οι πρώτες φωτογραφίες

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου και ο σύζυγός της Μάριος Πολίτης βάφτισαν σήμερα το απόγευμα τον μονάκριβο γιο τους στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου στις Σπέτσες.

Οι νονοί ήταν τέσσερις, ενώ ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Μιχάλης. Ανάμεσα στους νονούς ήταν ο Παύλος με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ, η Ευγενία Νιάρχου και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Sabine Getty.

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο καθώς τόσο η διάσημη σχεδιάστρια μόδας όσο και ο διακεκριμένος καθηγητής Νευρολογίας επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Ηλία Κρασσά και τα δυο τους παιδιά, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας με τα τρία τους παιδιά αλλά και η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό του φακό ταξίδεψαν στις Σπέτσες και σου εξασφάλισαν τις πρώτες φωτογραφίες από την παραμυθένια βάφτιση του γιου της Μαίρης Κατράντζου και του Μάριου Πολίτη.

Δες τις πρώτες φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Παύλος – Μαρί Σαντάλ

Η Ευγενία Νιάρχου με τον βαφτισιμιό της

Η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους Μπιάνκα και Κάρολο Ηλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας μαζί με τα τρία παιδιά τους

Η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως

 

Αμέσως μετά τη βάφτιση θα ακολουθήσει δείπνο για τους λαμπερούς καλεσμένους.

Ένα ονειρικό σκηνικό με την υπογραφή της Φαίης Βαλλίδη, υπό την επίβλεψη Μαίρης Κατράντζου ετοιμάστηκε σε κτήμα των Σπετσών, για το dinner party που θα παραθέσουν οι ευτυχισμένοι γονείς με 100 περίπου προσκεκλημένους από την Ελλάδα και τον εξωτερικό.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More