Μαίρη Κατράντζου: Σχέδια γάμου για την διεθνούς φήμης σχεδιάστριας μόδας μετά από 18 χρόνια σχέσης

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα designer Μαίρη Κατράντζου, που έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στην αγκαλιά του διακεκριμένου καθηγητή Νευρολογίας, Μάριου Πολίτη, φημολογείται ότι είπε το πολυπόθητο “ναι” στην πρόταση γάμου του συντρόφου της. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Espresso, ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού, που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, θα τελεστεί το καλοκαίρι του 2021 στις Σπέτσες και η Μαίρη θα σχεδιάσει την ωραιότερη δημιουργία της ζωής της.

Παρά τη μεγάλη δημοσιότητα λόγω της διεθνούς καριέρας της συντρόφου του, ο low profile καθηγητής έχει κατορθώσει να είναι “αόρατος”, αποφεύγοντας τη δημοσιότητα και τα κοσμικά φλας. Το ζευγάρι, που είναι μαζί σχεδόν 18 χρόνια, είναι συνομήλικοι και συνοδοιπόροι στη ζωή, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον τόσο στις επιτυχίες όσο και στις δύσκολες στιγμές.

Ποιος είναι ο Μάριος Πολίτης

Ο καθηγητής Μάριος Πολίτης αποφοίτησε από την Ια­τρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθη­νών και πήρε το διδακτορικό του στην κλινι­κή νευροεπιστήμη από το Imperial college του Λονδίνου.

Σήμερα διευθύνει την Ομάδα Απεικόνισης της Νευροεκφύλισης στο Κολέγιο King’s και η ερευνά του εστιά­ζει στη χρήση διάφορων απεικονιστικών τεχνικών για τη μελέτη της αιτιολογίας και της παθοφυσιολογίας των νευροεκφυλιστικών διαταραχών. Είναι μέλος της Ευρωπαϊ­κής Ακαδημίας Νευρολογίας και του βρετανικού Βασιλι­κού Κολεγίου Ιατρών, έχοντας στο ενεργητικό του πολ­λές δημοσιεύσεις και διακρίσεις, μεταξύ των οποίων το βραβείο John Stolk της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρο­λογίας ίο 2017.

Read More

And More