Μαίρη Λίντα: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε να βρίσκεται σήμερα μέσα στο Γηροκομείο Αθηνών! (video)

Η Μαίρη Λίντα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγείας της, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που η ίδια επέλεξε να βρίσκεται, σήμερα, στο Γηροκομείο Αθηνών.

«Το ήθελα εγώ και ήρθα εδώ, δεν με πίεσε κανείς. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ άσχημα χτυπημένη στο σπίτι μου μέσα και παραλίγο να μη ζούσα, από ό,τι μου είπε η κόρη μου που είδε τη σκηνή. Έπεσα με το κεφάλι και χτύπησαν όλα», είπε χαρακτηριστικά.

«Το μόνο που λείπει από τη ζωή μου και θα λείπει για πάντα, είναι ο Χιώτης», εξομολογήθηκε μιλώντας για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Μανώλη Χιώτη, και κατόπιν αποκάλυψε για την πρώτη γνωριμία τους: «Ήταν φίρμα ο Χιώτης. Εγώ, τότε έβγαινα. Ήμουν 11 – 12 χρόνων…».

Μάλιστα, η ίδια δήλωσε συγκινημένη: «Τα θυμάμαι όλα αυτά που έζησα, τα βλέπω όλα σαν όνειρο μπροστά μου και τρελαίνομαι γιατί τον χώρισα. Εγώ φταίω. Όσες φορές το θυμηθώ κλαίω. Αυτός δεν θα έφυγε ποτέ. Καλό θα ήταν ό,τι έγινε να μην έχει γίνει και να ήμασταν ακόμα μαζί…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164