Μαίρη Μηλιαρέση: «Μετά τη Φάρμα έχασα τον ύπνο μου»

Η Μαίρη Μηλιαρέση είναι μια από τις παίκτριες της φετινής Φάρμας που συζητήθηκαν αρκετά. Σήμερα, η πρώην παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων άφησε και κάποιες αιχμές για το ειδύλλιο Αγγελικής Ηλιάδη – Γρηγόρη.

Όπως υποστήριξε η Μαίρη Μηλιαρέση, δεν είχε καταλάβει να συμβαίνει κάτι ερωτικό ανάμεσα στα δυο παιδιά γιατί το ειδύλλιο εκδηλώθηκε αφότου έφυγε αν και εξέφρασε τις υποψίες της ότι όλο αυτό μπορεί να είναι στημένο.

«Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάω σε ριάλιτι γιατί δεν θα έβγαζα ποτέ τα εσώψυχά μου. Στη Φάρμα πήγα και έκανα πολλές δουλειές και το χάρηκα. Φιλίες δεν αναπτύσσονται σε 2 εβδομάδες. Κλαίνε όσοι φεύγουν γιατί ο εγκλεισμός δημιουργεί μια περίεργη ψυχολογία. Εγώ πήγα χαλαρή γιατί ήξερα ότι το παιδί μου ήταν καλά. Δεν τρώω ποτέ όσπρια γιατί έχω ένα πρόβλημα στο έντερο. Δεν με ενόχλησε ποτέ γιατί ήμουν χαρούμενη. Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα ήταν η πολυκοσμία. Αυτό το φοβήθηκα πολύ αλλά δεν με ενόχλησε τίποτα» είπε σε άλλο σημείο η Μαίρη Μηλιαρέση για τη συμμετοχή της στη Φάρμα και το πως βίωσε αυτή την εμπειρία.

Όσο για τα όσα ακολούθησαν της αποχώρησής της η Μαίρη Μιλιαρέση ανέφερε:
«Στεναχωρέθηκα που βγήκα και έβλεπα τα από πίσω ψου ψου. Βλέπεις παιδιά που έρχονται και σε αγκαλιάζουν, σε φιλάνε και σου λένε ότι σε αγαπάνε και μετά σε θάβουν και τρελαίνεσαι! Έχασα τον ύπνο μου».

Read More

And More