Μαίρη Μπάρκουλη: Επιστροφή στο σπίτι παρά το πρόβλημα υγείας της – Το δημόσιο μήνυμά της

Η Μαίρη Μπάρκουλη αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί έπειτα από κάποιες εξετάσεις έκριναν πως είναι αναγκαία η εισαγωγή της αλλά και να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση.

Το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι επέστρεψε σπίτι της, παρά τις οδηγίες των γιατρών της.

«Μετά την στεφανιογραφία είπα δεν φεύγω απόψε αντί για αύριο;;;; Δεν μπορώ να πω ότι άρεσε στους γιατρούς, αλλά εσείς με ξέρετε πόσο ατίθαση είμαι… Μετά από μια αρτηρία βουλωμένη 100 τοις εκατό και το Hashimoto να προχωρά με γρήγορους ρυθμούς επιτέλους κοντά σας…

Δεν μασάμε… Θα τα αντιμετωπίσω όλα με όλη μου την δύναμη.. Πάντως πρέπει να παραδεχτείτε ότι τα βράδια έχω τάσεις φυγής και τάσεις να κάνω τρέλες όπως τη σημερινή… Να ναι καλά ο κ. Παπανικολάου που με πρόσεξε τόσο πολύ και ας με συγχωρήσει που δεν τον άκουσα… Αχ σπίτι μου, σπιτάκι μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μπάρκουλη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαιρη Μπαρκουλη (@mary_barkouli)

«Είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις μέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει πολύ και περνάει όσα έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. Ήρθε ο καιρός να αρρωστήσω και εγώ. Είχα πολλές έκτακτες συστολές στην καρδιά. Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι προ εμφράγματος για κάποιο λόγο.

Ανακαλύψαμε ότι έχω ένα αυτοάνοσο νόσημα που μου έχει δημιουργήσει βρογχοκήλη και όζο. Αυτό συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα και συνήθως κάνει κακοήθειες. Θα το δούμε ξανά σε δυο μήνες» τόνισε σε δηλώσεις της στο «Super Κατερίνα».

Read More

And More