Μαίρη Μπάρκουλη: «Μίλησα στον Νίκο Μουρατίδη σαν σκουπίδι γιατί για μένα είναι σκουπίδι»

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη στις οποίες ανέφερε σε ένα περιστατικό με την σύζυγο του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη Μπάρκουλη, σχολίασε η ίδια. 

Η Μαίρη Μπάρκουλη μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε τι είχε συμβεί και την ώθησε να μιλήσει έτσι στον Νίκο Μουρατίδη, λέγοντας μάλιστα πως νιώθει καλά με τον εαυτό της που αντέδρασε έτσι.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αναφέρθηκε σε μένα ο Νίκος Μουρατίδης και στο ότι τον πείραξαν οι δικές μου βρισιές. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και ότι επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον βάλει στη θέση του ύστερα από αυτά που γράφει. Έγραψε ότι ο Ανδρέας είχε πεθάνει και λέγαμε ότι είναι ζωντανός αλλά δεν ξέρει για ποιον λόγο. Είπε ότι ήταν ατάλαντος και γύρισε ταινίες μόνο και μόνο γιατί ήταν ωραίος. Για μένα, έχει το δικαίωμα να πει ότι θέλει, με αφήνει παντελώς αδιάφορη αλλά για τον σύζυγό μου που είναι νεκρός και για το παιδί μου, δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Μπάρκουλη.

«Του μίλησα πράγματι σαν σκουπίδι γιατί σκουπίδι είναι για μένα. Αυτό το περιστατικό έγινε πριν δυο χρόνια. Δε μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη, πότε ζητάει ο Μουρατίδης συγγνώμη για να ζητήσει και τώρα; Αν μου ζήταγε ένα συγγνώμη θα του άνοιγα την πόρτα του σπιτιού μου και θα του έλεγα “έλα μέσα και ότι φάω εγώ θα φας και εσύ”. Άσε καλύτερα τι θα του έλεγα αν τον είχα απέναντί μου γιατί για να το βγάλεις μετά θα πρέπει να βάλεις συνέχεια μπιπ» κατέληξε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Read More

And More