Μαίρη Μπάρκουλη: Συγκινεί με την κίνηση ανθρωπιάς, μετά το θάνατο του Ανδρέα Μπάρκουλη

Σχεδόν δυο μήνες μετά το θάνατο του Ανδρέα Μπάρκουλη, η χήρα του Μαίρη συγκινεί με την κίνηση ανθρωπιάς της. Η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού στα δύσκολα, αποφάσισε να δωρίσει τα δυο αναπηρικά αμαξίδια που χρησιμοποιούσε ο σύζυγός της, μετά το θάνατό του.

Με μια ανάρτησή της στο Facebook, η Μαίρη Μπάρκουλη έδειξε την επιθυμία της να βοηθήσει αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη, παρόλο που τα δικά της τραύματα από το θάνατο του άντρα της είναι ακόμη νωπά.

“Καλησπέρα φιλαράκια μου… έχω δύο αναπηρικά καροτσάκια του Ανδρέα μου… το ένα είναι για μέσα στο σπίτι ή για να κάνει μπάνιο ο ασθενής και το άλλο είναι για περιπάτους… όποιος νομίζετε ότι τα έχει ανάγκη παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω μνμ και θα δοθούν άμεσα… Ευχαριστώ”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Και λίγο αργότερα, ακολούθησε ένα ακόμη μήνυμά της: “Μην κάνετε άλλες κοινοποιήσεις…τα καροτσάκια δόθηκαν σε φίλο του φβ που έχει μικρό παιδί με ειδικές ανάγκες….έκλαιγε η μάνα του,έκλαψα κι εγώ που μπόρεσα έστω κι αδύναμη να βοηθήσω …σας ευχαριστώ που είστε πάντα δίπλα μου ….”

Read More

And More