Μαίρη Συνατσάκη – Αιμιλιανός Σταματάκης: Διακοπές εν πλω για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Ένα εναλλακτικό είδος διακοπών επέλεξαν για φέτος η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης. Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz προτίμησε για τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις ένα σκάφος, προκειμένου να χαλαρώσει εν πλω, έχοντας μαζί καλού φίλους για το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret, η Μαίρη και ο Αιμιλιανός αποφάσισαν από κοινού να νοικιάσουν ένα σκάφος, προκειμένου να επισκεφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα νησιά στο Ιόνιο και το Αιγαίο.

Μάλιστα, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, αναμένεται να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στα τέλη του Αυγούστου με πολύ καλή παρέα… Η γνωστή παρουσιάστρια και youtuber και ο καταξιωμένος ηθοποιός είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και ο έρωτάς τους δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο! Στα άμεσα σχέδιά τους, βέβαια, δεν είναι ούτε η συγκατοίκηση ούτε ο γάμος, αφού “προτιμούν να ζουν μακριά από συμβατικότητες”, όπως λένε άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά.

Μαίρη Συνατσάκη – Αιμιλιανός Σταματάκης: Ο μεγάλος τους έρωτας και η απόφαση που πήραν για τη σχέση τους! | tlife.gr

Μάλιστα, μόλις πριν μερικές εβδομάδες βρέθηκαν μαζί στο Beach Party Festival στην Αγία Άννα. Η Μαίρη Συνατσάκη ταξίδεψε για την Εύβοια στα μέσα Ιουλίου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και φυσικά ο σύντροφός της, την ακολούθησε! (Δες εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την απόδραση στην Αγία Άννα)

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και ανυπομονούν να περάσουν ένα μαγικό και άκρως ρομαντικό καλοκαίρι!

Read More

And More