Μαίρη Συνατσάκη – Αιμιλιανός Σταματάκης: Είναι μαζί και ερωτευμένοι! Διασκέδαση μέχρι το πρωί με τους φίλους τους [pics]

Μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ακόμη τις φήμες που υπάρχουν εδώ και μερικούς μήνες, ωστόσο φαίνεται πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο καταξιωμένος ηθοποιός γνωρίστηκαν στο μιούζικαλ Hair, έγιναν αμέσως φίλοι και λίγο αργότερα ανέπτυξαν ερωτικά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός, οι δυο τους αυξάνουν τις εξόδους τους, ωστόσο πάντα είναι διακριτικοί και αποφεύγουν τα φωτογραφικά φλας.

Η γλυκιά Μαίρη μετά τον ξαφνικό της χωρισμό με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, χαμογελά ξανά στο πλευρό του γοητευτικού και ταλαντούχου ηθοποιού. Οι δυο τους αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και προτιμούν ήσυχα μπαράκια ή το σπίτι ενός ή του άλλου. Ωστόσο, κάνουν και… εξαιρέσεις! Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” το νέο hot ζευγάρι στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Melisses και η Τάμτα να διασκεδάζει και να χορεύει μέχρι το πρωί! Μαζί τους ήταν και οι καλοί φίλοι της Μαίρης, Νίκος Μουτσινάς και Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οι δυο τους ήταν πολύ διακριτικοί μεταξύ τους, ενώ κατά την έξοδό τους από το νυχτερινό κλαμπ δεν πόζαραν μαζί στους φωτογράφους που τους περίμεναν.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More