Μαίρη Συνατσάκη – Αιμιλιανός Σταματάκης: Η γνωριμία που εξελίχθηκε σε έρωτα, οι κοινές εμφανίσεις και το τέλος της σχέσης που ήρθε πέντε μήνες πριν! (pics)

Τέλος αποφάσισαν να δώσουν στη σχέση τους η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης! Η γνωστή παρουσιάστρια και ο ταλαντούχος ηθοποιός, ύστερα από περίπου δύο χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους και να συνεχίσουν ο ένας χωρίς τον άλλον.

Από την αρχή της σχέσης τους έως και σήμερα, τόσο η Μαίρη Συνατσάκη όσο και ο Αιμιλιανός Σταματάκης κράτησαν πολύ χαμηλούς τόνους. Η youtuber προσπάθησε να προστατέψει με κάθε τρόπο το δεσμό τους και να τον διαφυλάξει από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που απέφευγε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media κοινές φωτογραφίες με τον σύντροφό της.

Η γνωριμία του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το 2017, όταν οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν στο musical “Hair”, ωστόσο η σχέση τους παρέμεινε σε φιλικό επίπεδο, καθώς η Μαίρη Συνατσάκη βρισκόταν σε άλλη σχέση.

Όταν αυτή η σχέση ολοκληρώθηκε, ο Αιμιλιανός Σταματάκης έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον του για εκείνη, μιας και σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά είχε εξομολογηθεί ότι την θεωρεί την πιο όμορφη Ελληνίδα. 

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του πρώην ζευγαριού πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2019, ωστόσο είχαν προηγηθεί διάφορες αναρτήσεις της Μαίρης Συνατσάκη στα social media χωρίς βέβαια να επιβεβαιώνει τη σχέση τους. Οι δυο τους, αν και έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα στη σχέση τους και έτσι εδώ και λίγους μήνες δεν είναι μαζί, ωστόσο παραμένουν καλοί φίλοι.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον περασμένο Ιούλιο, όταν έδωσε το παρών στο θέατρο Άλσος και παρακολούθησε την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου μαζί με τους φίλους του.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More