Μαίρη Συνατσάκη – Αιμιλιανός Σταματάκης: Ο έρωτάς τους όλο… δυναμώνει!

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Μετά από οκτώ μήνες κοινής πορείας, παρά τη συστολή που έχουν απέναντι στα φωτογραφικά φλας, έχουν ξεκινήσει να κάνουν όλο και πιο συχνά κοινές εμφανίσεις, πιστοποιώντας πως η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η πρόσφατη εμφάνιση του ταλαντούχου ηθοποιού στην παρουσίαση της νέας σειράς υποδημάτων τη αγαπημένης του δείχνει πλέον ότι έχουν πάρει την απόφαση να στηρίζουν ανοιχτά ο ένας τον άλλον σε κάθε του βήμα.

“Κοιτούν ο ένας στον άλλον στα μάτια και χαμογελούν ευτυχισμένοι! Πρόκειται για δυο νέους που είναι ερωτευμένοι και προσπαθούν να προστατέψουν αυτοί την ευτυχία, από τα φλας των φωτογράφων, κάτι που το κάνει ακόμη πιο τρυφερό”, σχολιάζει άτομο στην εφημερίδα Real News, που ήταν παρόν στην εκδήλωση αναφερόμενο στο γεγονός ότι ναι μεν ο Αιμιλιανός Σταματάκης ήταν εκεί, ωστόσο δεν πόζαρε με την αγαπημένη του.

Μαίρη Συνατσάκη – Αιμιλιανός Σταματάκης: Ο μεγάλος τους έρωτας και η απόφαση που πήραν για τη σχέση τους! | tlife.gr

Οι δυο τους απολαμβάνουν τη σχέση τους, που δυναμώνει, σχεδιάζουν να περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι, χωρίς να γίνεται ακόμη λόγος για γάμο, μιας και ακόμη δεν έχουν γιορτάσει καν την πρώτη τους επέτειο.

Read More

And More