Μαίρη Συνατσάκη: Αντίστροφη μέτρηση για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού – Όλες οι φορές που πόζαρε με φουσκωμένη κοιλιά

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος μέχρι τη στιγμή που η Μαίρη Συνατσάκη θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας που έχει επιλέξει να αποκαλύψει μόνο στα πολύ κοντινά της πρόσωπα το φύλο του μωρού που περιμένει, μοιράζεται καθημερινά μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram κάποιες από τις ανησυχίες και τα άγχη της, αλλά και τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα της. 

Μάλιστα, δεν είναι λίγες και οι φορές που η Μαίρη Συνατσάκη όταν δεχθεί κάποια ερώτηση ή σχόλιο που θα την κάνει να νιώσει λίγο παραπάνω πίεση ή κάπως άβολα, θα το μοιραστεί με τους ακόλουθούς της, οι οποίοι φαίνονται πως σέβονται απόλυτα την επιθυμία της να είναι όσο πιο χαλαρή και ήρεμη γίνεται σε αυτό το ταξίδι προς τη μητρότητα.  

Κάπως έτσι άλλωστε έγινε και η αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης. Παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν για αρκετό καιρό περί εγκυμοσύνης, η Μαίρη Συνατσάκη το γνωστοποίησε, μέσω μιας κοινής φωτογραφίας της με τον Ίαν Στρατή, όταν έκρινε πως είναι έτοιμη!

Έκτοτε, η Μαίρη Συνατσάκη έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες της, στις οποίες απεικονίζεται η φουσκωμένη της κοιλιά, ενώ η μοναδική δημόσια εμφάνιση που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα ήταν στην παρουσίαση της νέας της συλλογής με παπούτσια.

Το TLIFE συγκέντρωσε όλες τις φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά και σου τις παρουσιάζει παρακάτω.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Και μια φωτγραφία από τη μοναδική δημόσια εμφάνισή της

photo credits Πέτρος Χόντος

 

Φωτογραφίες: Ιnstagram

Read More

And More