Μαίρη Συνατσάκη: Αποκαλύπτει το μεγαλύτερο της επίτευγμα ως νέα μανούλα

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής ζουν μια ολοκαίνουργια καθημερινότητα, καθώς πριν μερικές εβδομάδες έγιναν για πρώτη φορά γονείς!

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή της κόρης της και καθημερινά μαθαίνει νέα πράγματα. Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε μια σειρά από Instagram Stories και μίλησε για το νεογέννητο μωρό της αλλά και το μεγαλύτερο επίτευγμά της ως νέα μανούλα.

«Έχω προσπαθήσει να κάνω αυτό το στόρι. Αυτή είναι η 4η φορά. Μετά το βλέπω και λέω: ”Κοπέλα μου πώς μιλάς έτσι; Έχεις ξεχάσει τι γίνεται;”. Έχω ξεχάσει πώς γίνεται. Όλο και όλο που θέλω να σας πω είναι χρόνια πολλά. Καλή χρονιά εύχομαι να έχετε περάσει όμορφα. Και να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποια κοινωνική δομή για να δώσω μωρουδιακά πράγματα, τα οποία στη μικρή πολύ σύντομα (δεν θα κάνουν) γιατί μεγαλώνει και με πολύ ωραίο ρυθμό», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

 

«Το μεγαλύτερο μου επίτευγμα αυτό το τελευταίο διάστημα είναι ότι έχω μάθει να κάνω μόνη μου λευκούς ήχους. Σαν τον απορροφητήρα που είναι σωτήριος δεν είμαι, αλλά έχω μάθει να κάνω αυτό το shshshs και να την ηρεμώ» αποκάλυψε η επιχειρηματίας.

Read More

And More