Μαίρη Συνατσάκη: Απολαμβάνει το Σαββατοκύριακο με τον καλύτερο τρόπο! [video]

Μαίρη Συνατσάκη: Απολαμβάνει το Σαββατοκύριακο με τον καλύτερο τρόπο! [video] | tlife.gr

Φαίνεται πως ο έρωτας της έχει αλλάξει τη ζωή! Τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη και τον Αιμιλιανό Σταματάκη να είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο ηθοποιός δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τίποτα και όταν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων φτάνουν σε αυτό το θέμα, τις αποφεύγουν διακριτικά.

Όπως και να έχει, η Μαίρη είναι πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ. Η καθημερινή γυμναστική και η ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί τους τελευταίους μήνες έχουν αποτέλεσμα, και αυτό είναι πλέον ολοφάνερο. Το Σαββατοκύριακο είναι η ιδανική ευκαιρία να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από την ένταση της εβδομάδας. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η παρουσιάστρια και αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να επιστρέψει στα παλιά της λημέρια.

Ειδικότερα, η Μαίρη ξεκίνησε πάλι μαθήματα χορού. Η ίδια έχει παραδεχτεί πολλές φορές πως ο χορός είναι το μεγάλος της πάθος και κάτι που την κάνει τρομερά χαρούμενη. Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι του Σαββάτου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από την χορογραφία της.

Δες το βίντεο:

READ more