Μαίρη Συνατσάκη: Απόλαυσε τη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια μαζί με τους διάσημους φίλους της [pics]

Ο Κωστής Μαραβέγιας πραγματοποίησε μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού δύο ξεχωριστές συναυλίες στο κέντρο της Αθήνας στο θέατρο Άλσος, οι οποίες έγιναν sold out. Ο χαρισματικός μουσικοσυνθέτης ταξίδεψε το κοινό με τις μελωδίες του χαρίζοντας του αξέχαστες στιγμές. Μεταξύ όλων εκείνων που έδωσαν το παρών ήταν φυσικά η σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και πολλοί φίλοι του.

Η Μαίρη Συνατσάκη, που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αθήνα και να καταπιάνεται με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και διασκέδασε με την ψυχή της! Μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Νίκο Μουτσινά οι τρεις τους το έριξαν έξω και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να χορεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν στο θέατρο Άλσος και απαθανάτισε τη Μαίρη Συνατσάκη πριν την έναρξη της συναυλίας. Φορώντας ένα τζιν και ένα λευκό πουκάμισο η ίδια πόζαρε ευδιάθετη και χαμογελαστή τόσο μόνη της όσο και μαζί με τον οικοδεσπότη της βραδιάς, Κωστή Μαραβέγια.

Δες φωτογραφίες:

Μαίρη Συνατσάκη, Κωστής Μαραβέγιας

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κωστής Μαραβέγιας, Νίκος Μουτσινάς

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More