Μαίρη Συνατσάκη: Αποχαιρετά το 2019 με τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με τον Αιμιαλιανό Σταματάκη!

Με τον πιο γλυκό και τρυφερό τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει το 2019 η Μαίρη Συνατσάκη! Η αγαπημένη παρουσιάστρια και youtuber εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο βρίσκεται σε σχέση με τον ταλαντούχο ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη και παρότι αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, οι δυο τους είναι full in love!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις πρόβες του μιούζικαλ Hair, όπου συμπρωταγωνιστούσε και κάποιους μήνες μετά έμελλε να γίνει ζευγάρι! Προστατεύοντας καθημερινά την όμορφη σχέση που έχουν δημιουργήσει και μιλώντας γι’ αυτή στους δικούς τους ανθρώπους, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης ζουν έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος δεν σταματά να μεγαλώνει!

Στην εκπνοή του 2019, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές από τις αγαπημένες στιγμές που έζησε με τον σύντροφό της τη χρονιά που πέρασε, πράγματα που σπανίως κάνει. “Κι αν δεν είναι α γ ά π η η ευχή, τότε ποια να είναι; Το 2020 ελπίζω να τη νιώθουμε, να τη μοιράζουμε, να μην την συνδέουμε με ανταλλάγματα, όσο μπορούμε να την αφήνουμε μακριά από εγωισμούς, να ρέει… στον εαυτό, στους φίλους, στην οικογένεια, σε κάποιον έξτρα ξεχωριστό, σε όσα επιλέγουμε να κάνουμε. Όλα είναι αγάπη [ 2019, σε ευχαριστώ ]”, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι δυο τους ταιριάζουν αναμφισβήτητα πολύ!

Read More

And More