Μαίρη Συνατσάκη: Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος του σπιτιού της! [pics]

Η Μαίρη Συνατσάκη εδώ και λίγο καιρό έχει αφήσει το διαμέρισμά της στα Εξάρχεια και έχει μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη. Μετά τον χωρισμό της από τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, η παρουσιάστρια έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της, κάνοντας καθημερινά πράγματα που την κάνουν πραγματικά χαρούμενη. Μπορεί φέτος να μην πρωταγωνιστεί σε κάποιο μιούζικαλ, όμως αυτό το εγχείρημα αποτέλεσε αφορμή για να ανακαλύψει την καινούργια της αγάπη.

Η Μαίρη κάνει εδώ και περίπου ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής, γεγονός που την κάνει πολύ χαρούμενη. Παράλληλα, έχει επιστρέψει στο παρκέ, αφού ο χορός μετά την συμμετοχή της στο Dancing With The Stars αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Βέβαια, όσο και να μας αρέσουν τα πράγματα που κάνουμε, υπάρχουν και μέρες που απλά θέλουμε να χαλαρώσουμε στο σπίτι μας. Η Μαίρη, στο νέο της διαμέρισμα απολαμβάνει συνεχώς το μπαλκόνι της και τη θέα που αυτό της προσφέρει. Δεδομένου ότι στον προηγούμενο σπίτι είχε μόνο παράθυρα, αυτή η αλλαγή είναι υπέροχη.

Το μεσημέρι της Κυριακής, και ενώ η βροχή είχε σταματήσει, η influencer μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία που ποζάρει στο μπαλκόνι της με τις πιτζάμες της.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More