Μαίρη Συνατσάκη: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της! [pic]

Σε νέα επαγγελματικά… μονοπάτια φαίνεται πως βαδίζει η Μαίρη Συνατσάκη το τελευταίο διάστημα, γεγονός που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Είναι γνωστή η αγάπη της παρουσιάστριας για τα καλλιτεχνικά, ωστόσο αυτή τη φορά μας εξέπληξε με την καινούργια της ασχολία.

Η όμορφη youtuber αποφάσισε να μπει στον κόσμο της σκηνοθεσίας και να αναλάβει την σκηνοθεσία του νέου video clip των Alcatrash με τίτλο “Τέρμα Τα Ψέματα”. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα δείχνοντάς μας μια φωτογραφία με τα αγόρια του δημοφιλούς συγκροτήματος από την ημέρα του γυρίσματος.

“Σκηνοθεσία λοιπόν… αυτό είναι το νέο μου πρότζεκτ και γι αυτά εδώ τα αγόρια τρέχω τόσες μέρες! Είναι η πρώτη μου φορά πίσω από τις κάμερες και η πρώτη φορά που σκέφτομαι, εμπνέομαι, οραματίζομαι κάτι για την εικόνα κάποιου άλλου και όχι για την δική μου. Θα σας πω λεπτομέρειες πολύ σύντομα αλλά προς το παρόν «Τέρμα Τα Ψέματα»! Αυτή είναι απόλυτη τραγουδάρα του καλοκαιριού και έρχεται από τους καλλιτέχνες «μου» @alcatrash.band”, έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με τους Alcatrash.

Read More

And More