Μαίρη Συνατσάκη: Δανείζει τη φωνή της σε παιδικό ήρωα! Απολαυστικό video

Η Μαίρη Συνατσάκη στην πιο γλυκιά της εκδοχή. Η γνωστή παρουσιάστρια δανείζει τη φωνή της σε ταινία κινουμένων σχεδίων και μας αποκαλύπτει όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια. Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη με το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα και ανυπομονεί για την κυκλοφορία της ταινίας «Γέτι, ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων (Abominable)» τον Οκτώβρη του 2019!

Άνθρωπος που αγαπά να καταπιάνεται με πολλά διαφορετικά πράγματα, η Μαίρη Συνατσάκη ανέλαβε με χαρά το ρόλο της «έφηβης Γι» και μας έδωσε μέσα από το instagram story της μια γεύση από όλα όσα έγιναν στο στούντιο μεταγλώτισσης!

Λίγα λόγια για την ταινία:

Όταν η έφηβη Γι (Η Μαίρη Συνατσάκη) συναντάει ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν (ο Ίαν Στρατής στην ελληνική του εκδοχή) και Πενγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης.

Προκειμένου η ομάδα των τριών φίλων να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι του Γέτι, πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει από τον Μπέρνις (Ο Γιώργος Κωνσταντίνου), έναν εύπορο άντρα που θέλει να αιχμαλωτίσει το Γέτι, αλλά και από την επιστήμονα ζωολόγο Ζάρα.

Σκηνοθεσία: Τζιλ Κάλτον

Ηθοποιοί (φωνές): Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατής, Γιώργου Κωνσταντίνου, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Read More

And More