Μαίρη Συνατσάκη: Δεν θα πιστέψεις τι κάνει όταν γυμνάζεται! [video]

Σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της βρίσκεται η Μαίρη Συνατσάκη, αφού φαίνεται πως έχει βρει τις απαραίτητες ισορροπίες στη ζωή της. Από τη μία πλευρά η σχέση της με τον Αιμιλιανό Σταματάκη πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ από την άλλη σχεδιάζει τα νέα της επαγγελματικά βήματα. Εκείνοι προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στα προσωπικά τους και αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγουν να μιλάνε για τη σχέση τους αλλά και να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

Αυτή την περίοδο η Μαίρη ετοιμάζει τα νέα σχέδια για την καλοκαιρινή συλλογή παπουτσιών και παράλληλα ασχολείται με το κανάλι της στο youtube. Το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια έχει πάθει εξάρτηση από τη γυμναστική, αφού φροντίζει να γυμνάζεται καθημερινά. Η Μαίρη γνωρίζει πολύ καλά ότι για ένα υγιές σώμα η γυμναστική είναι απαραίτητη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η αδερφή της, Αλίκη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τι κάνει η Μαίρη όταν γυμνάζεται. Όπως θα δεις, η youtuber κάνει διάδρομο στο σπίτι της παρακολουθώντας την αγαπημένη της εκπομπή, που δεν είναι άλλη από εκείνη του Νίκου ΜουτσινάΓια την Παρέα“.

Δες το βίντεο:

Read More

And More