Μαίρη Συνατσάκη: Η εμφάνιση σε event, με το ίδιο φόρεμα… που είχε φορέσει 3 χρόνια πριν! Φωτογραφίες

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ανατρεπτική και μας το έχει αποδείξει αρκετές φορές! Η γνωστή παρουσιάστρια και youtuber λατρεύει την μόδα και αποτελεί ένα από τα πιο fashion girls της εγχώριας showbiz. Το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο… αποφάσισε να κάνει μια ξεχωριστή εμφάνιση, φορώντας το ίδιο BSB φόρεμα που είχε βάλει στα MadWalk 2016.

Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε το παρών στα Mad About Arts by Campari, ο οποίος αποτελεί το νέο θεσμό του MAD και του Campari και στοχεύει στην ανάδειξη και καταξίωση δημιουργών και καλλιτεχνών από όλο το φάσμα της τέχνης. Η όμορφη παρουσιάστρια, συνοδευόμενη με τον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά, επέλεξε να φορέσει ένα maxi ασημί φόρεμα με ντεκολτέ, το οποίο είχε ξαναφορέσει μεταποιημένο πριν τρία χρόνια.

Με ανάρτησή της στο Instagram, η Μαίρη θέλησε να “δικαιολογηθεί”, αναφέροντας στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι κρίμα να “καίγονται” τόσο ωραία ρούχα! “Το φόρεμα το είχαμε σχεδιάσει με την BSB πριν από 4 χρόνια για να το φορέσω στο κόκκινο χαλί του Madwalk και απλά το ξαναφόρεσα! Βλακεία να «καίγονται» με μια φορά τα ρούχα. Δεν παρεξηγείτε εσείς ε;”.

Μαίρη Συνατσάκη-Ιλένια Ουίλιαμς

Demy-Μαίρη Συνατσάκη-Νίκος Μουτσινάς

Η εμφάνιση στα MadWalk 2016

Μέσα από 8 διαφορετικές κατηγορίες, το Mad About Arts by Campari βράβευσε τα πιο δημιουργικά ταλέντα που καινοτομούν με την έμπνευση και το έργο τους σε όλες τις εκφάνσεις της τέχνης. Οι celebrities που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, η Demy, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Μύρωνας Στρατής, η Ραμόνα Βλαντή κ.α.

Δες όλες τις φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί:

Έλενα Χριστοπούλου

Ίαν Στρατής

Orsalia Parthenis

Ραμόνα Βλαντή

Νίκος Μουτσινάς

Demy

Μύρωνας Στρατής

Έλενα Γαλύφα

Κατρίνα Τσάνταλη – Μύρωνας Στρατής

Ο παρουσιαστής της βραδιάς, Σάκης Ρουβάς με τους νικητές

Φωτογραφίες: NDP, Panoulis

Read More

And More