Μαίρη Συνατσάκη: Έφτασε η ώρα της μετακόμισης! 9+1 φωτογραφίες από το super girly σπίτι που αφήνει

Μπορεί να έχουμε συνδυάσει τις ημέρες των γιορτών με ξεκούραση, χαλάρωση και βόλτες, ωστόσο αυτό φέτος δεν πρόκειται να ισχύσει για την Μαίρη Συνατσάκη! Η αγαπημένη παρουσιάστρια πήρε την μεγάλη απόφαση να αφήσει το σπίτι της και να μετακομίσει σε καινούργιο και όλα αυτά… μέσα στα Χριστούγεννα! Το 2020 ήταν σίγουρα μια χρονιά τεράστιων αλλαγών για την Μαίρη, καθώς εκτός ότι κάποια επαγγελματικά της σχέδια πήγαν πίσω εξαιτίας της πανδημίας, χώρισε και με τον επί 2 χρόνια σύντροφό της, Αιμιλιανό Σταματάκη.

Ακόμη μια τεράστια αλλαγή αποτελεί φυσικά και η μετακόμιση σε νέο σπίτι. Ίσως κάτι που συνέβαλε σε αυτή την απόφαση της παρουσιάστριας ήταν το γεγονός ότι πριν περίπου ενάμισι μήνα έπεσε θύμα διάρρηξης. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε βίντεό της στο κανάλι της στο Youtube, η ληστεία πραγματοποιήθηκε όταν εκείνη έλειπε για πρόβες στο θέατρο και οι διαρρήκτες της έκλεψαν τα λίγα κοσμήματα αξίας που είχε στο σπίτι, αφού δεν υπήρχαν καθόλου μετρητά. Στην προσπάθειά τους να τα βρουν, μάλιστα, έκαναν το σπίτι άνω – κάτω και άδειασαν ντουλάπες και συρτάρια στο πάτωμα δημιουργώντας το απόλυτο χάος. (Δες εδώ τις σοκαριστικές εικόνες)

Πλέον, όμως, η Μαίρη Συνατσάκη προσπαθεί να τα αφήσει όλα πίσω της και έχει ήδη βρει το σπίτι των ονείρων της, το οποίο πρόκειται να ετοιμάσει σιγά σιγά, βάζοντας τις δικιές της πινελιές. Όλο αυτό το διάστημα τόσο μέσα από τα social media όσο και μέσα από το κανάλι της στο Youtube, η αγαπημένη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μας έχει δείξει το υπέροχο σπίτι που ζούσε με τον γάτο της, Τίμο. Η Μαίρη έμενε σε ένα super girly διαμέρισμα, minimal με μια άκρως ξεχωριστή διακόσμηση. Μέσα από το Instagram, έχει μοιραστεί τόσο τον τοίχο που έβαψε μόνη της, τα καδράκια που έβαλε πάνω από τον καναπέ της αλλά και το απλό αλλά κοριτσίστικο δωμάτιο της.

Δες 9+1 φωτογραφίες από το παλιό – πλέον – σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη:

Oh no, not you again! 🤪 #μετακόμισητώρα

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Read More

And More