Μαίρη Συνατσάκη: Είναι αχώριστη με τον σύντροφό της! Πάντα στο πλευρό του Αιμιλιανού Σταματάκη [pics]

Δεν χωρά πλέον καμία αμφιβολία πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι μαζί και περνούν υπέροχα! Μπορεί το ερωτευμένο ζευγάρι να μη σκέφτεται προς το παρόν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να συγκατοικήσει στο ίδιο σπίτι, ωστόσο είναι πραγματικά αχώριστο. Η γνωστή παρουσιάστρια και youtuber και ο καταξιωμένος ηθοποιός κάνουν συνεχώς βραδινές εξόδους είτε με καλούς τους φίλους είτε οι δυο τους και πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Το φετινό Πάσχα, μάλιστα, ο Αιμιλιανός συνόδευσε την αγαπημένη του στις διακοπές της στην Κρήτη με τους φίλους της, αποδεικνύοντας ότι η σχέση αυτή είναι κάτι παραπάνω από σοβαρή.

Μπορεί να αποφεύγουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή, όμως οι δυο τους ζουν έναν θυελλώδη έρωτα με τους δικούς τους ανθρώπους να μιλούν για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την Μαίρη Συνατσάκη λίγο πριν την πασχαλινή εξόρμηση της στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης στο θέατρο REX, όπου πήγε για ακόμη μια φορά να απολαύσει τον Αιμιλιανό Σταματάκη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ο άνθρωπος που γελά”.

Οι φωτογράφοι “τσάκωσαν” το ζευγάρι μετά την ολοκλήρωση της παράστασης να φεύγει από το θέατρο μαζί, ωστόσο η Μαίρη και ο Αιμιλιανός δεν πόζαραν για εκείνους. Μπορεί να είναι full in love, αλλά επιθυμούν να κρατούν αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Read More

And More