Μαίρη Συνατσάκη: Ενοχλημένη με τις ομοφοβικές δηλώσεις του Πάνου Καλίδη – Το δημόσιο ξέσπασμα της

Μαίρη Συνατσάκη: Ενοχλημένη με τις ομοφοβικές δηλώσεις του Πάνου Καλίδη – Το δημόσιο ξέσπασμα της | tlife.gr

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Ρενέ Σαραντινού για την ομοφυλοφιλία, εκφράζοντας ανοιχτά την δική του άποψη.

«Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι… Μακριά από μας η ομοφυλοφιλία… Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου… Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας… Αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο…», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η Μαίρη Συνατσάκη διαβάζοντας την συνέντευξη του στο διαδίκτυο, θεώρησε τις δηλώσεις του ομοφοβικές και ενοχλήθηκε έντονα από τα λεγόμενά του σχετικά με τους ομοφιλόφιλους ανθρώπους. Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος που έκανε κάποια stories στο Instagram, μέσα από τα οποία ξέσπασε κατά του τραγουδιστή.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν μασάει τα λόγια της και μιλάει ανοιχτά για όσα την ενοχλούν!

READ more