Μαίρη Συνατσάκη: Έβαψε το σπίτι της και μας δείχνει τα αποτελέσματα! Φωτογραφία

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει κλείσει περίπου… ένα μήνα κλεισμένη στο σπίτι της και συνεχίζει δυναμικά να μας δείχνει πώς περνάει ολομόναχη στην καραντίνα! Η αγαπημένη παρουσιάστρια και Youtuber, τόσο μέσα από τα social media όσο και από τα vlog που ανεβάζει στο κανάλι της, μοιράζεται όλα όσα κάνει αυτές τις ημέρες της αυτοαπομόνωσης.

Εδώ και δύο εβδομάδες, περίπου, η Μαίρη Συνατσάκη έχει αρχίσει να ζωγραφίζει, κάτι το οποίο την έχει βοηθήσει αρκετά να αποφορτιστεί από το άγχος. Μάλιστα, μιας και έχει άπλετο χρόνο ασχολείται και με την διακόσμηση του σπιτιού της! Αφού, λοιπόν, κάθισε σπίτι, διάβασε, μαγείρεψε, γυμνάστηκε, είδε σειρές και αρκετή τηλεόραση, η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να βάψει το σπίτι της. Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε μία φωτογραφία από το σπίτι της, όπου τη βλέπουμε να φορά ρούχα εργασίας και να έχει κολλήσει ταινίες στον τοίχο με σκοπό να πετύχει ένα πολύ χρωματιστό αποτέλεσμα με μπογιές!

Το βράδυ του Σαββάτου, επιτέλους, μας έδειξε το υπέροχο αποτέλεσμα της δουλειάς της! Η Μαίρη έδωσε μια περισσότερο καλλιτεχνική νότα στο σαλόνι της και εμείς εγκρίνουμε! Μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά εν τέλει τα κατάφερε!

Ήταν λίγο πιο δύσκολο από όσο νόμιζα αλλά ποιος νοιάζεται!!! Στο τέλος το καταφερα! Μπορεί να μην μαγειρεύω πίπολ αλλά βάφω τοίχους και κάνω μερεμετάκια. Τα λεγόμενα και Μαιρεμετάκια. Έβαλα τα καλά μου (με παντοφλίτσες) και ta dah! May we always see the magic

Read More

And More