Μαίρη Συνατσάκη: «Έχει ξεφύγει η κατάσταση, με κρίνουν για πράγματα που δεν έχω πει»

Τη Μαίρη Συνατσάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star κατά την έξοδό της από το πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου όπου βρέθηκε καλεσμένη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η Μαίρη Συνατσάκη ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση για να βρίσκεται στο Tv Queen, ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για όσα λέει στα βίντεό της στο Youtube.

«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να είμαι στο Tv Queen. Δε ξέρω πώς υπήρξε το όνομά μου εκεί. Δε μίλησα ποτέ με κανέναν. Τι να διδάξω εγώ άραγε τα κορίτσια; Έχω πάρα πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση. Μήπως είμαι παλιά; Εάν κάποια στιγμή με θελήσει κάτι η τηλεόραση και είναι κάτι που έχει ενδιαφέρον, θα το συζητούσα…» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει πάρα πολύ δίκιο σε αυτό που είπε για το Youtube και την τηλεόραση. Είναι πολύ διαφορετικό το πλαίσιο…Τον καταλαβαίνω τον Κωνσταντίνο. Ίσως και εγώ εκεί βρίσκω την άνεσή μου και γι’ αυτό είμαι εκεί περισσότερο» πρόσθεσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Για την αυστηρή κριτική που δέχεται για όσα λέει στα βίντεό της, είπε: «Πάντα προσπαθώ να βρω το μερίδιο της δικής μου ευθύνης για τα λεγόμενά μου. Υπάρχουν κάποιοι που μου έχουν κάνει ωραία κριτική και έχω πει ότι θα μπορούσα όταν μιλάω να έχω περισσότερα επιχειρήματα και το έχω εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει ξεφύγει η κατάσταση. Με κρίνουν για πράγματα που δεν έχω πει και καθόλου, δε μπορώ να γνωρίζω γιατί».

Read More

And More