Μαίρη Συνατσάκη: “Έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης”

Μία εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο youtube. Η γνωστή παρουσιάστρια δημιούργησε ένα βίντεο με θέμα τη σεξουαλική παρενόχληση και την κακοποίηση με αφορμή την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου και αποκάλυψε ότι έχει πέσει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

“Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Κάθε φορά που θέλω να μιλήσω γι’ αυτό σε κάποιον δικό μου άνθρωπο, αναγνωρίζω πάρα πολλά από αυτά τα στοιχεία που σας διάβασα μόλις. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έγινε κάπου αλλού, ότι δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι αυτό ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό το συζητάω.

Το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών και το άλλο όταν έγινε 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα και αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη, έσκασε κάποια στιγμή στο μυαλό μου ως πληροφορία σε ένα ψυχοθεραπευτικό session που είχα κάνει. Είμαι ένας άνθρωπος που έζησα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον πολύ ανοιχτό, μου μίλησαν πολύ νωρίς για πράγματα όπως ήταν το σεξ, η προφύλαξη στο σεξ κι όλα αυτά. Ωστόσο, η προσωπική μου ντροπή δεν άντεχε να μιλήσει γι’ αυτά τα πράγματα.

Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και χαίρομαι που τη στιγμή που συνέβη σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα δύο ανθρώπους να τους το πω. Μίλησα στην ψυχοθεραπεία μου την επόμενη φορά, το ίδιο συναίσθημα ντροπής νιώθεις βέβαια κάθε φορά. Αυτά τα πράγματα θέλεις να τα ξεχάσεις, θέλεις να μην σου έχουν συμβεί καν, θέλεις να μην έχουν παραβιάσει το σώμα σου, θέλεις πραγματικά να είχες βρει έναν τρόπο να αντιδράσεις αλλιώς… Αν υπάρχει ένα σημείο να εστιάσουμε είναι ότι το θύμα δεν φταίει ποτέ”, ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Δες την εξομολόγησή της από το 18:00 και μετά:

Read More

And More