Μαίρη Συνατσάκη για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Τι με νοιάζει εμένα που είναι καταρρακωμένος;»

Με αφορμή τη δυναμική παρουσία της στα social media, η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στο popaganda για τα δικαιώματα των γυναικών και μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για τις γυναικοκτονίες.

Η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε και στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, επισημαίνοντας πως δεν την ενδιαφέρει να βλέπει ρεπορτάζ για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο και πόσο καταρρακωμένος είναι.

«Εδώ προχθές έλεγαν ότι “ο Μπάμπης ο πιλότος είναι καταρρακωμένος στο κελί του γιατί θέλουν να αλλάξουν το επώνυμο του παιδιού του και να μην τον αναφέρουν πουθενά”. Συγγνώμη τι; Γιατί έχω δει ρεπορτάζ να βάζει νερό σε κάτι γατάκια; Αυτά είναι όλα φοβερά προβληματικά. Χαίρομαι όμως γιατί ειδικά στο twitter στιγματίζονται αυτά. Τα social media γενικά έχουν δύναμη. Αλλά τι με νοιάζει που είναι καταρρακωμένος;» ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 19.28′:

Σε άλλο σημείο της κουβέντας (15.41′) η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε ότι έχει βρεθεί σε κακοποιητικές σχέσεις, ωστόσο είχε αποφασίσει να μην το προβάλλει και να μην το συζητά με φίλους της, επειδή ντρεπόταν.

Read More

And More