Μαίρη Συνατσάκη για Σοφία Κοκοσαλάκη: Η ιστορία της για τη σχεδιάστρια μόδας που δεν θα ξεχάσει ποτέ [pics]

Ανείπωτη θλίψη στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο προκαλεί η είδηση πως η καταξιωμένη σχεδιάστρια Σοφία Κοκοσαλάκη πέθανε σε ηλικία μόλις 47 ετών. Η Σοφία τους τελευταίους μήνες είχε απομακρυνθεί από γνωστούς και φίλους και για κάποιους ήταν γνωστό ότι ήταν άρρωστη, ενώ τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τελικά πάλευε με τον καρκίνο… Από την ώρα που έγινε γνωστό το δυσάρεστο γεγονός, οι εκπρόσωποι της showbiz αποχαιρετούν τη Σοφία με τον δικό τους τρόπο.

Ανάμεσά τους και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία θέλησε να αποκαλύψει μια άγνωστη ιστορία για εκείνη μέσα από τα Instagram Stories της. Η παρουσιάστρια ήταν μεγάλη θαυμάστρια της δουλειάς της και μάλιστα το 2011 είχε φορέσει δημιουργία της στην απονομή των βραβείων “Γυναίκες της Χρονιάς”.

“Λυπήθηκα πολύ για τον θάνατο της μόλις 46χρονης σχεδιάστριας, Σοφίας Κοκοσαλάκη. Θυμάμαι να θαυμάζω το έργο της από τις αρχές του 2000 που την είχα εντοπίσει και τον τρόπο που μπορούσε να μεταφέρει γνήσια την αρχαιοελληνική αισθητική στις δημιουργίες της, σε όλο τον κόσμο! Διεθνής καριέρα, πολύ ζηλευτή και υπέροχη… Θυμάμαι επίσης ότι το 2011, για την απονομή των βραβείων “Γυναίκες της Χρονιάς” δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου ότι μας είχαν στείλει από το ατελιέ της στο Παρίσι το πιο υπέροχο φόρεμα που είχα φορέσει ποτέ στη ζωή μου. Ένιωθα σαν να ζούσα σε παραμύθι. Είναι η δική μου κάπως χαζή ιστορία για εκείνη, που όμως συνδέθηκε με τη ζωή μου σε μια ξεχωριστή στιγμή που δεν θα την ξεχάσω ποτέ”, έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Read More

And More