Μαίρη Συνατσάκη: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλιά της και ο απολογισμός! Πόσο χρονών έγινε;

Γενέθλια είχε χθες η Μαίρη Συνατσάκη και η δίδυμη αδερφή της Αλίκη! Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκλεισε τα 35 της χρόνια και τα γιόρτασε εντυπωσιακά, έχοντας στο πλευρό της μερικούς από τους πιο καλούς της φίλους. Μια μέρα μετά, η γλυκιά Μαίρη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την άκρως εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλιά της, η οποία είχε “άρωμα” eighties!

“Τι 35 ρε παιδιά; Αυτά ακριβώς ήταν τα τρία διαφορετικά ψυχικά στάδια που βίωνα εχθές όλη μέρα: 1ο κλικ: Πόσο είπαμε ότι είμαι; Αχαχαχαχαχα λαλαλαλα • 2ο κλικ: Α δε γελάμε ε; Το εννοούμε ε; Πότε έγιναν τα κεράκια στην τούρτα μου, αυτοί οι αριθμοί καλέ καλέ; Προχθές δεν ήμουν 30, 25, 15;! • [παύση | συνειδητοποίηση | αποδοχή ] • 3ο κλικ: Ε καλά!

Τώρα ξεκινάνε τα καλύτερα, το λένε όλοι οι επιστήμονες και οι εκπομπές!… Στα σοβαρά ωστόσο. Πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω τόσο πολύ ανάμεσα στο «μεγάλη» και στο «μικρή». Με μπερδεύει η εποχή και που κανένας πια δεν μοιάζει στην ηλικία του ούτε στην όψη και πολλές φορές ούτε στις πράξεις. Από τα 34 στα 35 δεν φοβάμαι να παραδεχτώ πως ναι, μεγάλωσα. Δούλεψα περισσότερο από ποτέ, ξενύχτησα περισσότερο από ποτέ, γέλασα περισσότερο από ποτέ, έσκαψα μέσα μου περισσότερο από ποτέ, ρίσκαρα περισσότερο από ποτέ, απογοητεύτηκα (ευτυχώς όχι περισσότερο από ποτέ – δε παλεύεται η άτιμη η απογοήτευση) και είμαι έτοιμη για τον επόμενο γύρο! • Από τα 35 στα 36… ημέρα 1η” ήταν το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη για τα φετινά της γενέθλια.

Με τον κολλητό της Νίκο Μουτσινά

Χρόνια Πολλά Μαίρη!

Read More

And More