Μαίρη Συνατσάκη: Η επίθεση που δέχτηκε από followers μετά τα χθεσινά επεισόδια και η απάντησή της

Τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και ο σοβαρός τραυματισμός ενός αστυνομικού έκαναν πολλούς χρήστες του διαδικτύου να ξεσπάσουν. Κάποιοι μάλιστα, έσπευσαν να βομβαρδίσουν με αρνητικά μηνύματα το προφίλ της Μαίρης Συνατσάκη που μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε πάρει θέση για το θέμα ενώ λίγες μέρες πριν είχε σχολιάσει αρνητικά την επίθεση αστυνομικού σε έναν νεαρό.

Η Μαίρη Συνατσάκη βλέποντας όλα αυτά τα αρνητικά μηνύματα, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη στάση της και να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους. Λέγοντας αρχικά πως απείχε  από το κινητό της όλη μέρα και στη συνέχεια έγραψε, “Είσαστε με τα καλά σας που θα υπήρχε έστω και ΜΙΑ περίπτωση στο εκατομμύριο να συμφωνήσω με οποιαδήποτε μορφή βίας; Αν σκέφτεστε έτσι για μένα προφανώς αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτεστε για τη ζωή, εσείς. Έχουμε γίνει πιόνια και παίζουμε το παιχνιδάκι “Εμφύλιος” με όλη του τη μαεστρία”.

Ενώ στη συνέχεια επέστρεψε γράφοντας, “Νιώθω την ίδια ντροπή και θλίψη για τον άνθρωπο που έκανε τη βόλτα του στο πάρκο προχθές όπως και για τον άνθρωπο που κλήθηκε να κάνει τη δουλειά του σήμερα το βράδυ. Λυπάμαι για κάθε μορφή βίας. Και για κάθε διχασμό που προκαλεί… Νιώθω σαν να έγραψε εγώ αυτό το ποστ οπότε το αφήνω εδώ και το οικειοποιούμαι σαν δική μου θέση. Σας ικετεύω δείτε σε τι κατάσταση μας έχουν φέρει και δείξτε όση συμπόνοια έχετε. Τίποτα άλλο δε θα μας σώσει από την ανθρωπιά.

Read More

And More