Μαίρη Συνατσάκη: Η φωτογραφία από το Μάτι που συγκίνησε τους ακόλουθούς της στο Instagram

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που μας δείχνει συχνά την ανθρώπινη πλευρά της. Η παρουσιάστρια έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα social media, αφού οι ακόλουθοί της ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο. Μπορεί να βλέπουμε καθημερινά στιγμιότυπα από τις βόλτες της, τα ταξίδια ή την ρουτίνα της, όμως το καλοκαίρι, που η Αθήνα βρισκόταν σε μια δύσκολη κατάσταση, ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα σε αυτούς που την είχα ανάγκη.

Ειδικότερα, έγινε εθελόντρια και όλο το καλοκαίρι στάθηκε δίπλα στους πληγέντες. Πριν μερικές ώρες, η youtuber μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το Μάτι, περιοχή όπου χάθηκαν δεκάδες ψυχές, το οποίο έχει αρχίσει σιγά σιγά να επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν πριν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Μάλιστα, η Μαίρη συνόδευσε την εν λόγω φωτογραφία και με μια συγκινητική λεζάντα:

“Σήμερα στο Μάτι. Η φύση έχει αρχίσει ήδη να επιστρέφει. Όλα χρειάζονται πολύ δρόμο σε όλα τα επίπεδα για να επανέλθουν και να μην ξεχαστούν. [edit] Για τα σχόλια που θέλουν να εντοπίσουν τις ακριβείς συντεταγμένες, δεν ανέβασα ποτέ εδώ στο ινσταγκραμ όσα είδα το καλοκαίρι στο Μάτι για πολλούς λόγους. Δεν είδατε «καμμένα» εδώ. Και δεν θα ανέβαζα ποτέ κάτι για συναισθηματικό εκβιασμό. Η παραλία αυτή ήταν στο τέλος της διαδρομής μου, κι αν ορίζεται σαν «Άγιος Ανδρέας» ή όχι, λίγη σημασία έχει. Ήταν μια ήρεμη ηλιόλουστη πανέμορφη στιγμή γεμάτη ελπίδα, που περιέγραφε ιδανικά αυτό ακριβώς που αισθανόμουν για την αλλαγή της φύσης που είδα σε όλο το Μάτι. Για να μην ξεχνιόμαστε”.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More