Μαίρη Συνατσάκη: Η ξεχωριστή τούρτα της για τα 34α γενέθλιά της και η έκπληξη των φίλων της! [pic]

Γενέθλια είχε χθες η Μαίρη Συνατσάκη και πέρασε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα! Η χρονιά που πέρασε είχε τόσο δύσκολες στιγμές όσο και όμορφες, σκαμπανεβάσματα, τσακωμούς, νέα επαγγελματικά εγχειρήματα, σκληρή δουλειά και πάντα τους φίλους της στο πλευρό της. Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης η παρέα της παρουσιάστριας της έκανε suprise party και όπως καταλαβαίνεις η χαρά της Μαίρης ήταν απερίγραπτη!

Η επιτυχημένη youtuber δημοσίευσε την εντυπωσιακή τούρτα που της πήραν οι φίλοι της, η οποία ήταν δημιουργία της Άντας Λιβιτσάνου σε σχήμα… burger και ευχαρίστησε τους φίλους της για τις όμορφες ευχές που δέχτηκε.

“Αυτή είμαι εγώ στα 34. Έφτασα εδώ μέρα με τη μέρα από τα 33 σε μια χρονιά που είχε κάτι πολύ πολύ όμορφες στιγμές, Αρκετές από τις οποίες είδατε σε διάσπαρτα κλικ και κάτι πολύ δύσκολες, που δεν είδατε, αλλά αισθανθήκατε ότι περνάω. Γιατί ενώ δεν γνωριζόμαστε, γνωριζόμαστε και καταλαβαίνετε από τα μάτια. Για όσα δεν σας είπα, τουλάχιστον να ξέρετε ότι δεν προσποιήθηκα ποτέ χαμόγελα που δεν εννοούσα. Κι αυτό εδώ σήμερα είναι ένα πολύ αληθινό χαμόγελο που μου χάρισαν οι σπουδαίοι φίλοι μου, που με κοψοχόλιασαν με “surprise party” κι αυτήν την τουρτάρα αλλά και οοολοι εσείς!”

 

Read More

And More