Μαίρη Συνατσάκη: Η νέα της καθημερινότητα και οι εξετάσεις για την εγκυμοσύνη – «Δεν είναι… καθόλου εντυπωσιακή η ζωή μου»

Η Μαίρη Συνατσάκη τους τελευταίους οκτώ μήνες σχεδόν απέχει από την δραστηριότητά της στο Youtube. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια είναι επτά μηνών έγκυος και για αυτόν τον λόγο είχε αποφασίσει να μην ανεβάζει βίντεο στην πλατφόρμα, καθώς όπως έχει αποκαλύψει η ίδια πέρασε αρκετά δύσκολα τους πρώτους μήνες της κύησής της.

Η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να επιστρέψει στο Youtube και με ένα 30λεπτο σχεδόν βίντεο μας έδειξε την καθημερινότητά της κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. 

«Έχω 8,5 ολόκληρους μήνες να κάνω Youtube και τους 7 ήμουν έγκυος, οπότε τα πράγματα ειδικά στην αρχή ήταν πολύ διαφορετικά για μένα. Ήθελα πολύ να επιστρέψω. Ήθελα να σας δείξω αυτή την μεταβατική μου κατάσταση» ανέφερε αρχικά η εγκυμονούσα.

Η Μαίρη Συνατσάκη μας έδειξε και τις εξετάσεις που έκανε για την εγκυμοσύνη της. Πιο συγκεκριμένα, η μέλλουσα μανούλα πραγματοποίησε την καμπύλη ζαχάρου, η οποία γίνεται την 26η εβδομάδα της κύησης για να δει η έγκυος αν έχει παθολογικό ζάχαρο.

«Βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης. Όλα καλά, οριακά είμαι στην υπογλυκαιμία. Είχα αυτή την αγωνία λόγω της ευαισθησίας μου στην ινσουλίνη αλλά νομίζω ότι εξαιτίας του πόσο χάλια ήταν το στομάχι μου στην αρχή της εγκυμοσύνης και έπρεπε να κάνω πολλά και συχνά γεύματα, με κάποιον τρόπο βοήθησε αυτό. Είναι σε χαμηλές τιμές. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια το τελευταίο καιρό στο κρεβατάκι μου και η αλήθεια είναι ότι από το απόγευμα και μετά ξαπλώνω νωρίς. Έχω κάτι πολύ περίεργες αυπνίες. Δεν κοιμάμαι… αλλά ξαπλώνω. Είναι πολύ εντυπωσιακή η ζωή αυτή την περίοδο. Δεν με νοιάζει διόλου, η ψυχή μου είναι σπιτόγατα» αποκάλυψε στο βίντεο της η Μαίρη Συνατσάκη.

Όσον αφορά τα θέματα ψυχικής υγείας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογήθηκε: «Είναι ευάλωτη η φάση της εγκυμοσύνης. Το γενικό μου κομμάτι είναι ότι είμαι πολύ καλά και το πλαίσιο στο κομμάτι της ψυχικής υγείας που έχω φτιάξει στη ζωή μου είναι πολύ υποστηρικτικό και από τους ανθρώπους μου και με τη ψυχοθεραπεία. Μου δημιουργεί μια σιγουριά και είναι καλό να ξέρεις ότι στα κομμάτια ψυχικής υγείας μπορείς να ανοιχτείς στους δικούς σου και σε κάποιον ειδικό».

Η πρώην παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει πολλά συμπτώματα της εγκυμοσύνης, όπως εμετούς (στο πρώτο 4μηνο), αυπνίες και καούρες.

Η Μαίρη Συνατσάκη υποσχέθηκε ότι θα τα λέει πιο συχνά με τους θαυμαστές της μέσω του Youtube, ενώ παράλληλα ανυπομονεί να γίνει μανούλα για πρώτη φορά!

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More