Μαίρη Συνατσάκη: Η ολόσωμη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Μαίρη Συνατσάκη και δεν βλέπει την ώρα να το κρατήσει στην αγκαλιά της. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται στην αγκαλιά του Ίαν Στρατή.

Παρά το γεγονός ότι οι πρώτοι μήνες της κύησης δεν ήταν εύκολοι, πλέον η Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται πως ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της και επανέρχεται στη ρουτίνα της καθημερινότητάς της. Το πρωί της Παρασκευής 5/8 ανέβασε στο Instagram μία ολόσωμη φωτογραφία και ενημέρωσε τους followers της πως ετοιμάζεται για επαγγελματικό ραντεβού.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη:

«Λοιπόν ξεπερνάω αυτή την μικρή αμηχανία που μου έχει δημιουργηθεί δυο μέρες τώρα, επειδή ξέρετε τώρα κάτι που δεν ξέρατε εδώ και μήνες και είναι σαν… νιώθω έτσι! Την ξεπερνάω! Αναφέροντας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας δεν έχει κίνηση! Έφτασα σε χρόνο ντε τε στο γραφείο και βρήκα να παρκάρω! Όπου και αν έχετε πάει, να έχετε καταπληκτική διακοπή! Εγώ τώρα εδώ… Δεν ξέρω τι content θα κάνω… Ό,τι είναι να κάνω, θα κάνω» εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη πρόσφατα, στα πρώτα λόγια μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

 

Διάβασε εδώ επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Το love story του ζευγαριού και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού

Read More

And More