Μαίρη Συνατσάκη: Η σέξι φωτογράφιση και το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα!

Σέξι και αποκαλυπτική η Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια που φέτος δοκιμάζει για δεύτερη φορά τις δυνάμεις της στο θεατρικό σανίδι, ως πρωταγωνίστρια σε μιούζικαλ αυτήν τη φορά (το Hair) Φωτογραφίζεται με σέξι διάθεση για το People και μιλά ανοιχτά για τον σύντροφό της Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Εδώ και δύο χρόνια οι δυο τους είναι ζευγάρι και η Μαίρη έχει μετακομίσει στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να είναι κοντά στο σπίτι του Σπύρου. «Δεν συγκατοικούμε, αλλά στα προσωπικά μου έχω βρει μια ηρεμία και μια κατανόηση. Ο Σπύρος μού ξεκλείδωσε πολλά χίπικα στοιχεία του εαυτού μου, όπως το ελεύθερο κάμπινγκ. Είναι ένας άνθρωπος που μέσω της τέχνης έχει πολύ ωραίες ιδέες για τη ζωή. Έχω μάθει πολλά από εκείνον και με έχει βοηθήσει. Γνωριστήκαμε όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την υποκριτική και με καθοδήγησε σε πολλά πρακτικά ζητήματα γύρω από αυτό. Ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για μένα», είπε χαρακτηριστικά..

Η όμορφη περίοδος που διανύει στα προσωπικά της είναι μια συνθήκη που σε πολλές γυναίκες «ξυπνάει» την επιθυμία της μητρότητας. Εσύ τι λες γι’ αυτό, Mairiboo;

«Κοίτα, σε λίγους μήνες θα γεννήσει όλη η σόουμπιζ! Είναι ωραία να βλέπεις νεαρές υποψήφιες μανούλες. Η μητρότητα είναι μεγάλη ευλογία. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω μπει σε μια ηλικία που θα μου άρεσε να γίνω μαμά. ​Ο​ Σπύρος είναι ένας άντρας που μπορεί να στηρίξει πάρα πολλά πράγματα. ​Θα ήταν παράλογο​ να είσαι με έναν άνθρωπο στα 33 σου και να λες “Αποκλείεται να προχωρήσω μαζί του”».

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Κράτα το

Read More

And More