Μαίρη Συνατσάκη: Η σπόντα για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με αφορμή τα σχόλια για όσα έγιναν στο ΑΠΘ

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στην εκπομπή “Μεσημέρι” αναφέρθηκαν στο θέμα της άσεμνης πράξης ενός 20χρονου φοιτητή προς φοιτήτρια στο χώρο της βιβλιοθήκες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Και ενώ ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Φρίξος Δρακοντίδης, προσπαθούσε να μεταφέρει την είδηση, το πάνελ της εκπομπής ξέσπασε στα γέλια, κάνοντας πλάκα και σχολιάζοντας με χιουμοριστικό τρόπο το εν λόγω ζήτημα, προκαλώντας φυσικά την έντονη αντίδραση του κοινού.

Στην σημερινή εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του απολογήθηκαν για το ατυχές συμβάν αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι η συγκεκριμένη πράξη είναι καταδικαστέα από όλους και ότι δεν ήθελαν να στενοχωρήσουν κανέναν με τα σχόλια τους, καθώς ήταν μια άτυχη στιγμή.

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του δεν ζήτησαν ξεκάθαρα συγνώμη για το συγκεκριμένο περιστατικό, φαίνεται πως δεν άρεσε στην Μαίρη Συνατσάκη, η οποία πέταξε τη δική της σπόντα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. “Ωραία θα ήταν μια φορά κάποιος που έχει κάνει ξεκάθαρη μ@@@κία να σταθεί απέναντι της με την ίδια ανετίλα που την έκανε και να πει: Συγνώμη. Χωρίς κανένα μα μου σου ξου του. Χωρίς κανένα “αλλά”. Σκέτο συγνώμη. Επίσης το “λυπάμαι πολύ άθελά μου” δεν είναι συγνώμη, αλλά επικοινωνιακή κωλοτούμπα που δεν πείθει κανέναν”.

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν διστάζει να εκφέρει την άποψή της δημόσια!

Read More

And More