Μαίρη Συνατσάκη: Η συγκίνησή της όταν αποχαιρέτησε το προηγούμενο σπίτι της – «Πρώτη φορά νιώθω τέτοια μελαγχολία»

Εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου, η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή και την κόρη τους, Ολίβια μετακόμισαν σε ολοκαίνουργιο σπίτι.

Όσον αφορά στους λόγους που πήρε ξανά την απόφαση να μετακομίσει, η Μαίρη Συνατσάκη έχει αποκαλύψει πως ήθελε να είναι πιο κοντά στους δικούς της ανθρώπους, όπως στην οικογένειά της, την αδελφή της Αλίκη αλλά και τη νονά της κόρης της, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε η πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας στο κανάλι της στο Youtube, μας δείχνει νέες εικόνες από το ολοκαίνουργιο σπίτι της. Μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη επιστρέφει στο παλιό της διαμέρισμα για να αφήσει τα κλειδιά στους ιδιοκτήτες, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

Άλλωστε σε αυτό το σπίτι συγκατοίκησε πρώτη φορά με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή ενώ μέσα σε αυτό έζησε την εγκυμοσύνη της αλλά και την απόκτηση της κόρης της, η οποία ήρθε στη ζωή τον Δεκέμβριο του 2022. 

«Ήταν πάρα πολύ σημαντικό αυτό το σπίτι για εμάς. Πρώτη φορά νιώθω τέτοια μελαγχολία που αφήνω σπίτι, γιατί κάθε γωνιά έχει κάτι παραπάνω από ανάμνηση. Ήταν πολύ ωραία εδώ» εξομολογήθηκε, συγκινημένη, η Μαίρη Συνατσάκη.

Δες το απόσπασμα μετά το 13:00:

 

Read More

And More