Μαίρη Συνατσάκη: Η τρυφερή φωτογραφία και το φιλί στον σύντροφο της, Αιμιλιανό Σταματάκη στα social media!

Μπορεί η Μαίρη Συνατσάκη να κρατά την προσωπική της ζωή σε χαμηλούς τόνους, ωστόσο δεν είναι πλέον κρυφό πως τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του υπερταλαντούχου ηθοποιού, Αιμιλιανού Σταματάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο καταξιωμένος ηθοποιός γνωρίστηκαν στο μιούζικαλ Hair, έγιναν αμέσως φίλοι και λίγο αργότερα ανέπτυξαν ερωτικά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Οι δυο τους κρατούν σιγή ιχθύος για τη σχέση τους και προσπαθούν να μην τροφοδοτούν τα media για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Όμως, πριν λίγη ώρα, η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση και να μοιραστεί με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή φωτογραφία της με τον αγαπημένο της! Η παρουσιάστρια φιλά γλυκά στο μέτωπο τον Αιμιλιανό, ενώ εκείνος λιώνει από χαρά και έρωτα. “Χρειάστηκαν 2000 ποστ σε αυτήν την πλατφόρμα για να βρω επιτέλους το πιο αγαπημένο μου απ’ όλα…”, ήταν η λεζάντα που συνόδευσε το στιγμιότυπο.

Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τις σχέσεις της και προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από social media. Ωστόσο, η σχέση της με τον Αιμιλιανό φαίνεται πως γίνεται όλο και δυνατότερη με το πέρασμα του χρόνου και έτσι δεν διστάζει πλέον να δείξει πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Δες την φωτογραφία:

Read More

And More