Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Road trip από την Νάπολη στο Ποζιτάνο! Τα πρώτα κοινά στιγμιότυπα του ζευγαριού

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι μαζί, ερωτευμένοι και ζουν μια απίστευτη εμπειρία κάνοντας road trip στην Ιταλία.

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ετοίμασε μια μικρή τσάντα με όλα τα απαραίτητα και πριν τρεις ημέρες ξεκίνησε ένα άκρως ιδιαίτερο ταξίδι μαζί με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες και μέχρι στιγμής θέλουν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η Μαίρη Συνατσάκη βέβαια έχει παραδεχτεί με τον δικό της τρόπο ότι έχει νέο αγόρι, καθώς συχνά πυκνά η γάτα του Ίαν Στρατή εμφανίζεται στα βίντεο της στο Youtube. Μάλιστα, πριν έναν μήνα περίπου το νέο ζευγάρι είχε κάνει και την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση στο Θέατρο Άλσος. 

Πρώτος σταθμός στο road trip τους ήταν η Νάπολη, με την Μαίρη Συνατσάκη να μαγεύεται από τις ομορφιές της ιταλικής πόλης αλλά και τα λαχταριστά πιάτα που δοκίμασε. Η παρουσιάστρια δεν έχει σταματήσει να τρώει ό,τι φτιάχνεται με ζυμάρι και να εξερευνά κρυφές γωνίες της Νάπολης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

 

Επόμενος σταθμός στο εναλλακτικό ταξίδι της Μαίρης και του Ίαν ήταν το Ποζιτάνο! Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν ενθουσιασμένη που θα αντικρίσει από κοντά ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ιταλίας και με το που έφτασε δεν το πίστευε στα μάτια της. 

“Κοιτούσα και ξανά κοιτούσα για να πειστώ ότι βλέπω από κοντά αυτό το μέρος, με αυτά τα χρώματα κι αυτόν τον ουρανό. Positοχάνω” έγραψε χιουμοριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Μάλιστα η Μαίρη Συνατσάκη τράβηξε και βίντεο την ώρα που ο Ίαν Στρατής οδηγούσε την μηχανή του, δείχνοντας μας την απίστευτη θέα από το Ποζιτάνο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια μοιράζεται στα social media στιγμιότυπα με τον νέο της σύντροφο. Μπορεί να μη θέλει να μιλάει πλέον για την προσωπική της ζωή, ωστόσο η Μαίρη δεν κρύβει πλέον ότι είναι ερωτευμένη!

Δες τα βίντεο:

 

 

 

Read More

And More