Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Οι πρώτες εικόνες από το παιδικό δωμάτιο του παιδιού τους

Μαμά για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγο καιρό η Μαίρη Συνατσάκη η οποία περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έχει επιλέξει να κρατήσει μυστικό μέχρι στιγμής το φύλο του μωρού της, ωστόσο μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube μας δείχνει τις πρώτες εικόνες από το παιδικό δωμάτιο.

«Αν για οποιονδήποτε λόγο πιστεύετε ότι αυτή η βαλίτσα έχει κάτι μέσα και είναι έτοιμη, πλανάστε πλάνην οικτρά. Με κοιτάει… την κοιτάω… Πρέπει να τη γεμίσω, να την φτιάξω για το μαιευτήριο. Παθαίνω φοβερό χάος στο κεφάλι μου για το τι να βάλω σε αυτή τη βαλιτσούλα και μένει εκεί… Άδεια…» αναφέρει στην αρχή του βίντεό της η Μαίρη Συνατσάκη.

Στη συνέχεια του βίντεο, η Μαίρη Συνατσάκη ενημερώνει πως περιμένει τον άνθρωπο που θα τη βοηθήσει να βάλει ταπετσαρία στο δωμάτιο του μωρού της.

«Έρχεται ο άνθρωπος που θα μας βάλει λίγη ταπετσαρία στο παιδικό δωμάτιο» αναφέρει η Μαίρη Συνατσάκη. Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι άλλος από τη δίδυμη αδελφή της Αλίκη.

Λίγο μετά, η Μαίρη Συνατσάκη δείχνει το πριν και το μετά ενός από τους τοίχους του παιδικού δωματίου. Όπως θα δεις η influencer επέλεξε μια ταπετσαρία σε ουδέτερα χρώματα προκειμένου να μην προδίδεται το φύλο του μωρού της.

Δες τις σχετικές εικόνες από το 1.40′ και έπειτα:

Read More

And More